Influencia de la concentracion de acetona y la temperatura en la determinacion de la actividad de la clorofilasa en hojas de cana de azucar



Document title: Influencia de la concentracion de acetona y la temperatura en la determinacion de la actividad de la clorofilasa en hojas de cana de azucar
Journal: Ciencias de la agricultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000123371
ISSN: 0138-7251
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de La Habana, Facultad de Biología, Departamento de Fisiología Vegetal, La Habana. Cuba
Year:
Number: 28
Pages: 137-140
Country: Cuba
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Biología
Keyword: Gramíneas,
Fitoquímica,
Química analítica,
Fisiología vegetal,
Caña de azúcar,
Clorofilasa,
Acetona,
Temperatura,
Enzimas,
Hojas
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Biology,
Gramineae,
Analytical chemistry,
Phytochemistry,
Plant physiology,
Sugar cane,
Chlorophyllase,
Acetone,
Enzyme activity,
Temperature,
Leaves
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).