Efectos producidos por el acorchamiento en tres variedades de caña de azúcar y relaciones entre algunos componentes del rendimiento y la calidad



Document title: Efectos producidos por el acorchamiento en tres variedades de caña de azúcar y relaciones entre algunos componentes del rendimiento y la calidad
Journal: Ciencias de la agricultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000038413
ISSN: 0138-7251
Authors: 1
Institutions: 1Academia de Ciencias de Cuba, Instituto de Investigaciones en Caña de Azúcar, La Habana. Cuba
Year:
Number: 9
Pages: 17-35
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitopatología,
Gramíneas,
Fisiología vegetal,
Caña de azúcar,
Acorchamiento,
Rendimiento,
Variedades
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Gramineae,
Phytopathology,
Plant physiology,
Cultivars,
Pithiness,
Sugar cane,
Yield
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).