Influencia de sales estabilizadoras sobre la viscosidad de la leche. Ii. Efecto del fosfato disodico



Document title: Influencia de sales estabilizadoras sobre la viscosidad de la leche. Ii. Efecto del fosfato disodico
Journal: Ciencias biológicas (La Habana)
Database: PERIÓDICA
System number: 000077080
ISSN: 0138-7154
Authors: 1


Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Tecnologia Lactea, La Habana. Cuba
Year:
Number: 16
Pages: 37-47
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Leche descremada,
Leche evaporada,
Viscosidad,
Fosfato sodio,
Pseudoplasticidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Skim milk,
Evaporated milk,
Viscosity,
Sodium phosphate,
Pseudoplasticity
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).