Influencia de sales estabilizadoras sobre la viscosidad de la leche. I. Efecto del citrato trisodico



Document title: Influencia de sales estabilizadoras sobre la viscosidad de la leche. I. Efecto del citrato trisodico
Journal: Ciencias biológicas (La Habana)
Database: PERIÓDICA
System number: 000077079
ISSN: 0138-7154
Authors: 1


Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Tecnologia Lactea, La Habana. Cuba
Year:
Number: 16
Pages: 31-36
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Leche descremada,
Viscosidad,
Citrato de sodio,
Pseudoplasticidad,
Leche evaporada
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Skim milk,
Viscosity,
Sodium citrate,
Pseudoplasticity,
Evaporated milk
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).