Analisis proximal y composicion de acidos grasos de la materia grasa extraida de truchas cultivadas



Document title: Analisis proximal y composicion de acidos grasos de la materia grasa extraida de truchas cultivadas
Journal: Ciencia y tecnología del mar
Database: PERIÓDICA
System number: 000005145
ISSN: 0716-2006
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Chile, Fac Ciencias Quimicas Farmacologia; Dep Ciencia Alimentos Tecnologia quimica, Santiago de Chile. Chile
Year:
Number: 15
Pages: 3-12
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Peces,
Química de alimentos,
Truchas,
Calorías,
Colesterol,
Acidos grasos
Keyword: Biology,
Chemistry,
Fish,
Food chemistry,
Trout,
Calories,
Cholesterol,
Fatty acids
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).