Valores fisico - quimicos de la leche de cabra antes y despues de la pasteurizacion



Document title: Valores fisico - quimicos de la leche de cabra antes y despues de la pasteurizacion
Journal: Ciencia y técnica en la agricultura. Veterinaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000066228
ISSN: 0864-4217
Authors: 1


Institutions: 1Invt Nutricion Higiene Alimentos, La Habana. Cuba
Year:
Season: Sep
Volumen: 7
Number: 2
Pages: 19-28
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Química
Keyword: Ovinos y caprinos,
Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Cabras,
Leche,
Propiedades fisicoquímicas,
Pasteurización
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Chemistry,
Sheep and goats,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Goats,
Milk,
Physicochemical properties,
Pasteurization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).