Comportamiento poscaptura de músculo de barrilete negro (Euthynnus lineatus), bajo condiciones óptimas de conservación



Document title: Comportamiento poscaptura de músculo de barrilete negro (Euthynnus lineatus), bajo condiciones óptimas de conservación
Journal: Ciencia y mar
Database: PERIÓDICA
System number: 000183012
ISSN: 1665-0808
Authors: 1


Institutions: 1Universidad del Mar, Puerto Angel, Oaxaca. México
2Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 1
Number: 4
Pages: 39-43
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Peces,
Congelación,
Frescura,
Músculos,
Deterioro bacteriano,
Análisis organoléptico,
Euthynnus lineatus
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Fish,
Frozen,
Freshness,
Muscles,
Bacterial spoilage,
Organoleptic analysis,
Euthynnus lineatus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).