Journal: | Ciencia y mar |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000183012 |
ISSN: | 1665-0808 |
Authors: | Mazorra Manzano, M.A1 Pacheco Aguilar, R Díaz Rojas, E.I Lugo Sánchez, M.E |
Institutions: | 1Universidad del Mar, Puerto Angel, Oaxaca. México 2Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Hermosillo, Sonora. México |
Year: | 1998 |
Season: | Ene-Abr |
Volumen: | 1 |
Number: | 4 |
Pages: | 39-43 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Aplicado, descriptivo |
Disciplines: | Química, Biología |
Keyword: | Química de alimentos, Peces, Congelación, Frescura, Músculos, Deterioro bacteriano, Análisis organoléptico, Euthynnus lineatus |
Keyword: | Chemistry, Biology, Food chemistry, Fish, Frozen, Freshness, Muscles, Bacterial spoilage, Organoleptic analysis, Euthynnus lineatus |
Document request | |