Efecto de la cocción sobre la calidad microbiològica de camarones crudos provenientes del Lago de Maracaibo



Document title: Efecto de la cocción sobre la calidad microbiològica de camarones crudos provenientes del Lago de Maracaibo
Journal: Ciencia (Maracaibo)
Database: PERIÓDICA
System number: 000322334
ISSN: 1315-2076
Authors: 1
1

Institutions: 1Universidad del Zulia, Facultad Experimental de Ciencias, Maracaibo, Zulia. Venezuela
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 14
Number: 3
Pages: 280-286
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química,
Biología,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Crustáceos,
Microbiología,
Camarón,
Cocción,
Lago de Maracaibo,
Venezuela,
Contaminación
Keyword: Chemistry,
Biology,
Medicine,
Food chemistry,
Crustaceans,
Microbiology,
Shrimp,
Cooking,
Lake Maracaibo,
Venezuela,
Contamination
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).