Identificacion de factores de la harina de pescado causantes de vomito negro aviar. I. Efecto del calentamiento de fracciones obtenidas por tamizaje



Document title: Identificacion de factores de la harina de pescado causantes de vomito negro aviar. I. Efecto del calentamiento de fracciones obtenidas por tamizaje
Journal: Ciencia e investigación agraria
Database: PERIÓDICA
System number: 000058273
ISSN: 0304-5609
Authors: 1



Institutions: 1Pontificia Universidad Católica de Chile, Facultad de Agronomía, Departamento de Zootecnia, Santiago de Chile. Chile
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 10
Number: 2
Pages: 135-141
Country: Chile
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Biología
Keyword: Aves de corral,
Nutrición animal,
Ecología,
Harina de pescado,
Pollos de engorda,
Toxicidad,
Vómito negro
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Biology,
Animal nutrition,
Poultry,
Ecology,
Broilers,
Fish meal,
Toxicity,
Vomit-black
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).