Evaluación nutricional de recursos forrajeros en alpacas (Lama pacos) a través del método de digestibilidad aparente



Document title: Evaluación nutricional de recursos forrajeros en alpacas (Lama pacos) a través del método de digestibilidad aparente
Journal: Ciencia e investigación agraria
Database: PERIÓDICA
System number: 000165920
ISSN: 0304-5609
Authors: 1


Institutions: 1Pontificia Universidad Católica de Chile, Facultad de Agronomía, Santiago de Chile. Chile
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 23
Number: 1
Pages: 3-10
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Nutrición animal,
Otras especies de interés zootécnico,
Forraje,
Evaluación nutricional,
Digestibilidad,
Proteína cruda,
Materia seca,
Alpacas,
Lama pacos
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Species of commercial interest,
Feedstuff,
Nutritional evaluation,
Digestibility,
Raw protein,
Dry matter,
Alpacas,
Lama pacos
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).