Atributos valorados en la selección de carne bovina por el consumidor de supermercados de Temuco, IX Región de Chile



Document title: Atributos valorados en la selección de carne bovina por el consumidor de supermercados de Temuco, IX Región de Chile
Journal: Ciencia e investigación agraria
Database: PERIÓDICA
System number: 000227238
ISSN: 0304-5609
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de La Frontera, Departamento de Producción Agropecuaria, Temuco, Cautín. Chile
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 31
Number: 2
Pages: 91-100
Country: Chile
Language: Español
Document type: Estadística o encuesta
Approach: Analítico
Disciplines: Economía,
Demografía,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Economía agrícola,
Sociología de la población,
Zootecnia,
Chile,
Carne,
Industria cárnica,
Preferencias alimenticias
Keyword: Economics,
Demography,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Agricultural economics,
Sociology of population,
Animal husbandry,
Chile,
Meat,
Meat industry,
Preferences
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).