El almidón: lo comemos, pero no lo conocemos



Document title: El almidón: lo comemos, pero no lo conocemos
Journal: Ciencia - Academia Mexicana de Ciencias
Database: PERIÓDICA
System number: 000178761
ISSN: 1405-6550
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Desarrollo de Productos Bióticos, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep
Volumen: 50
Number: 3
Pages: 29-33
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Almidón,
Valor nutritivo,
Digestibilidad,
Glicemia
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Biochemistry,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Starch,
Nutritional value,
Digestibility,
Glycemia
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).