Estabilidad maxima en productos deshidratados



Document title: Estabilidad maxima en productos deshidratados
Journal: Ciencia - Academia de la Investigación Científica
Database: PERIÓDICA
System number: 000117430
ISSN: 0185-075X
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Veracruzana, Fac Ciencias Basicas, Dep Tecnologia Alimentos, Jalapa, Veracruz. México
Year:
Season: Sep
Volumen: 41
Number: 3
Pages: 229-236
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Almacenamiento,
Alimentos deshidratados,
Entropía,
Entalpía,
Agua
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Storage,
Dehydrated foods,
Enthalpy,
Entropy,
Water
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).