Características de solubilidad del nitrógeno de un concentrado proteinico de amaranto



Document title: Características de solubilidad del nitrógeno de un concentrado proteinico de amaranto
Journal: Ciencia - Academia de la Investigación Científica
Database: PERIÓDICA
System number: 000020129
ISSN: 0185-075X
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Departamento de Biotecnología, Iztapalapa, Distrito Federal. México
Year:
Season: Dic
Volumen: 44
Number: 4
Pages: 505-515
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Proteínas,
Nitrógeno,
Solubilidad,
Amaranthus hypochondriacus
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Nitrogen,
Proteins,
Solubility,
Amaranthus hypochondriacus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).