Resultados de la identificacion del proceso de coccion en los tachos de un central azucarero



Document title: Resultados de la identificacion del proceso de coccion en los tachos de un central azucarero
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000115804
ISSN: 0253-5777
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas, Fac Ingenieria Electrica, Santa Clara, Villa Clara. Cuba
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 17
Number: 2
Pages: 28-32
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Analítico, aplicado
Disciplines: Química,
Matemáticas
Keyword: Química de alimentos,
Matemáticas aplicadas,
Industria,
Modelos matemáticos,
Cocción,
Azúcar
Keyword: Chemistry,
Mathematics,
Food chemistry,
Applied mathematics,
Sugar,
Mathematical models,
Boiling,
Industry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).