La formacion de los productos de la caramelizacion de la sacarosa



Document title: La formacion de los productos de la caramelizacion de la sacarosa
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000122215
ISSN: 0253-5777
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Cubano de Investigaciones Azucareras, Dep Refino, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 13
Number: 3
Pages: 17-23
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Ingeniería
Keyword: Gramíneas,
Química industrial,
Ingeniería química,
Colorantes,
Sacarosa,
Caña de azúcar,
Agroindustria,
Caramelizacion
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Engineering,
Gramineae,
Industrial chemistry,
Chemical engineering,
Colorants,
Sucrose,
Sugar cane,
Agroindustry,
Caramelization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).