Influencia de diferentes alcalinizantes en la purificación de los jugos azucarados



Document title: Influencia de diferentes alcalinizantes en la purificación de los jugos azucarados
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000066905
ISSN: 0253-5777
Authors: 1


Institutions: 1Universidad de Camagüey, Facultad de Ingeniería Química, Camagüey. Cuba
Year:
Volumen: 12
Pages: 21-32
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química inorgánica,
Ingeniería química,
Caña de azúcar,
Purificación,
Alcalis,
Hidróxido de calcio,
Jugos
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Inorganic chemistry,
Chemical engineering,
Sugar cane,
Purification,
Alkalis,
Calcium hydroxide,
Juices
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).