Estudio del tensol como ata en el agotamiento de masas cocidas de tercera



Document title: Estudio del tensol como ata en el agotamiento de masas cocidas de tercera
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000062409
ISSN: 0253-5777
Authors: 1


Institutions: 1Universidad de Camagüey, Fac Ingenieria Quimica, Dep Termodinamica, Camagüey. Cuba
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 12
Number: 2
Pages: 119-124
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Gramíneas,
Fisicoquímica y química teórica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Química industrial,
Cuba,
Azúcar,
Masa cocida,
Tensol,
Mieles finales,
Propiedades fisicoquímicas
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Gramineae,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Cuba,
Sugar,
Massecuite,
Tensol,
Molasses,
Physicochemical properties
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).