Efecto de los surfactantes en la ebullicion nucleada de soluciones de sacarosa y jugos de caña a bajas concentraciones



Document title: Efecto de los surfactantes en la ebullicion nucleada de soluciones de sacarosa y jugos de caña a bajas concentraciones
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000102266
ISSN: 0253-5777
Authors: 1
2
Institutions: 1Instituto Cubano de Investigaciones Azucareras, La Habana. Cuba
2Instituto Superior Politécnico "José Antonio Echeverría", La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 16
Number: 3
Pages: 24-32
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, experimental
Disciplines: Economía,
Ingeniería
Keyword: Economía agrícola,
Ingeniería química,
Tensoactivos,
Temperatura,
Caña de azúcar,
Jugos,
Agroindustria
Keyword: Economics,
Engineering,
Agricultural economics,
Chemical engineering,
Surfactants,
Temperature,
Sugar cane,
Juices,
Agroindustry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).