Controlabilidad del proceso de coccion en tachos



Document title: Controlabilidad del proceso de coccion en tachos
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000062394
ISSN: 0253-5777
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas, Facultad de Ingeniería Industrial, Santa Clara, Villa Clara. Cuba
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 12
Number: 2
Pages: 19-26
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Economía
Keyword: Gramíneas,
Infraestructura agrícola,
Química de alimentos,
Economía agrícola,
Matemáticas aplicadas,
Cuba,
Azúcar,
Tachos,
Cocción,
Modelos matemáticos
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Economics,
Agricultural infrastructure,
Gramineae,
Food chemistry,
Agricultural economics,
Cuba,
Sugar,
Vacuum pans,
Cooking,
Mathematical models,
Applied mathematics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).