Caracterización del ambiente cinético del añejamiento de materias primas usadas en la formulación del ron Mulata



Document title: Caracterización del ambiente cinético del añejamiento de materias primas usadas en la formulación del ron Mulata
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000215301
ISSN: 0253-5777
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas, Facultad de Química y Farmacia, Santa Clara, Villa Clara. Cuba
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 29
Number: 3
Pages: 28-34
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Destilación,
Fermentación alcohólica,
Ron,
Materia prima
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Distillation,
Rum,
Raw material,
Alcoholic fermentation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).