Efecto del 2, 4 - d sobre el cuajado de los frutos y rendimiento del tomate



Document title: Efecto del 2, 4 - d sobre el cuajado de los frutos y rendimiento del tomate
Journal: Centro agrícola
Database: PERIÓDICA
System number: 000079336
ISSN: 0253-5785
Authors: 1



Institutions: 1Instituto Superior Agrícola, Facultad de Agronomía, Ciego de Avila. Cuba
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 14
Number: 1
Pages: 3-8
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Biología,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Fisiología vegetal,
Bioquímica,
Floración,
Fructificación,
Rendimiento,
Reguladores del crecimiento,
Auxinas,
Tomate,
Lycopersicon esculentum,
Solanaceae
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Chemistry,
Crop husbandry,
Plant physiology,
Biochemistry,
Flowering,
Fruiting,
Yield,
Growth regulators,
Auxins,
Tomato,
Lycopersicon esculentum,
Solanaceae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).