Avaliacao da maturacao de graos de milho atraves da linha do leite para aplicacao de dessecantes quimicos



Document title: Avaliacao da maturacao de graos de milho atraves da linha do leite para aplicacao de dessecantes quimicos
Journal: Bragantia
Database: PERIÓDICA
System number: 000021733
ISSN: 0006-8705
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Agronomico, Sec Fisiologia, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Volumen: 53
Number: 2
Pages: 209-218
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Biología
Keyword: Gramíneas,
Química industrial,
Fisiología vegetal,
Maíz,
Granos,
Paraquat,
Maduración,
Desecantes,
Germinación
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Biology,
Gramineae,
Industrial chemistry,
Plant physiology,
Corn,
Grains,
Ripening,
Paraquat,
Dessicants,
Germination
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).