Evolución y extracción de metilpirazinas en el proceso de tostación de cacao (Teobroma cacao L.)



Document title: Evolución y extracción de metilpirazinas en el proceso de tostación de cacao (Teobroma cacao L.)
Journal: Boletín de la Sociedad Química del Perú
Database: PERIÓDICA
System number: 000148803
ISSN: 0037-8623
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional Agraria La Molina, Facultad de Ingeniería Química, Puno. Perú
2Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Mar
Volumen: 63
Number: 1
Pages: 32-43
Country: Perú
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Fitoquímica,
Química orgánica,
Metilpirazinas,
Cacao,
Tostado,
Theobroma cacao
Keyword: Chemistry,
Organic chemistry,
Phytochemistry,
Methylpirazines,
Cocoa,
Roasting,
Teobroma cacao
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).