Estudio de la estabilidad del extracto de ayrampo (opuntia soehrensii brett) y de la betania



Document title: Estudio de la estabilidad del extracto de ayrampo (opuntia soehrensii brett) y de la betania
Journal: Boletín de la Sociedad Química del Perú
Database: PERIÓDICA
System number: 000101720
ISSN: 0037-8623
Authors: 1
Institutions: 1Pontificia Universidad Católica del Perú, Dep Ciencias, Sec Quimica, Lima. Perú
Year:
Season: Mar
Volumen: 56
Number: 1
Pages: 26-45
Country: Perú
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Opuntia soeherensii,
Betanina,
Colorantes,
Alimentos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Opuntia soeherensii,
Betanine,
Colorings,
Foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).