Criterios para el aislamiento y selección de levaduras para procesos de fermentación alcohólica



Document title: Criterios para el aislamiento y selección de levaduras para procesos de fermentación alcohólica
Journal: Boletín de la Sociedad Química del Perú
Database: PERIÓDICA
System number: 000101727
ISSN: 0037-8623
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional Mayor de San Marcos, Facultad de Ciencias Biológicas, Lima. Perú
2Universidad Nacional Mayor de San Marcos, Instituto de Medicina Tropical Daniel A. Carrión, Lima. Perú
Year:
Season: Sep
Volumen: 56
Number: 3
Pages: 154-159
Country: Perú
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Bioquímica,
Fermentaciones,
Hongos,
Fermentación,
Alcohol,
Levaduras,
Saccharomyces cerevisiae
Keyword: Chemistry,
Biology,
Biochemistry,
Fermentation,
Fungi,
Alcohol,
Yeasts,
Saccharomyces cerevisiae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).