Características químicas del endocarpio del fruto del algarrobo piurano (Prosopis pallida)



Document title: Características químicas del endocarpio del fruto del algarrobo piurano (Prosopis pallida)
Journal: Boletín de la Sociedad Química del Perú
Database: PERIÓDICA
System number: 000014579
ISSN: 0037-8623
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Complutense de Madrid, Madrid. España
2Universidad de Piura, Facultad de Ingeniería, Piura. Perú
Year:
Season: Dic
Volumen: 57
Number: 4
Pages: 245-250
Country: Perú
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Prosopis pallida,
Endocarpio,
Algarrobo,
Composición química
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Prosopis pallida,
Endocarp,
Carob,
Chemical composition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).