Identificacion de saccharomyces cerevisiae en el mosto del que se destila el mezcal de oaxaca, mexico



Document title: Identificacion de saccharomyces cerevisiae en el mosto del que se destila el mezcal de oaxaca, mexico
Journal: Boletín de la Sociedad Mexicana de Micología
Database: PERIÓDICA
System number: 000030325
ISSN: 0085-6223
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Inst Biologia, Dep Botanica, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Dic
Number: 17
Pages: 25-32
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Biología celular,
Hongos,
Química de alimentos,
Identificación,
Levaduras,
México,
Mezcal,
Mosto,
Saccharomyces cerevisiae
Keyword: Biology,
Chemistry,
Cell biology,
Fungi,
Food chemistry,
Identification,
Mexico,
Mezcal,
Saccharomyces cerevisiae,
Wort,
Yeasts
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).