Jacob M. Manipulación correcta de los alimentos, guia para gerentes de establecimientos de alimentación. Ginebra, Organizacion Mundial de la Salud, 1990, 146 p



Document title: Jacob M. Manipulación correcta de los alimentos, guia para gerentes de establecimientos de alimentación. Ginebra, Organizacion Mundial de la Salud, 1990, 146 p
Journal: Boletín de la Oficina Sanitaria Panamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000112189
ISSN: 0030-0632
Year:
Season: Ago
Volumen: 111
Number: 2
Pages: 194-195
Country: Internacional
Language: Español
Document type: Reseña de libro
Approach: Descriptivo
Disciplines: Medicina
Keyword: Microbiología,
Salud pública,
Contaminación,
Alimentos,
Manipulación,
Organización Mundial de la Salud (OMS),
Jacob m
Keyword: Medicine,
Microbiology,
Public health,
Foods,
Handling,
World Health Organization (WHO),
Jacob m
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).