Journal: | Boletim do Instituto de Tecnologia de Alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000033937 |
ISSN: | 0366-0281 |
Authors: | Morais, C1 Aguirre, J.M Delazari, I Pizzinatto, A Travaglini, M.M.E |
Institutions: | 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil |
Year: | 1981 |
Season: | Abr-Jun |
Volumen: | 18 |
Number: | 2 |
Pages: | 177-199 |
Country: | Brasil |
Language: | Portugués |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química, Biología, Medicina |
Keyword: | Química analítica, Química de alimentos, Biología acuática, Metabolismo y nutrición, Alimentos, Harina, PER, Pescado, Procesamiento |
Keyword: | Chemistry, Biology, Medicine, Analytical chemistry, Food chemistry, Aquatic biology, Metabolism and nutrition, Foods, Meals, PER, Processing |
Document request | |