Processamento do palmito marinado : i. Acidificacao, acerto de textura e nivel de sal



Document title: Processamento do palmito marinado : i. Acidificacao, acerto de textura e nivel de sal
Journal: Boletim do Instituto de Tecnologia de Alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000068808
ISSN: 0366-0281
Authors:
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 22
Number: 3
Pages: 379-388
Country: Brasil
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Ingeniería,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Ingeniería química,
Angiospermas,
Euterpe edulis,
Acidificación,
Palmae
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Biology,
Food chemistry,
Chemical engineering,
Angiosperms,
Euterpe edulis,
Acidification,
Palmaceae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).