Feijao guandu. I. Avaliacao organoleptica e nutricional para fins de alimentacao humana



Document title: Feijao guandu. I. Avaliacao organoleptica e nutricional para fins de alimentacao humana
Journal: Boletim do Instituto de Tecnologia de Alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000038339
ISSN: 0366-0281
Authors: 1



Institutions: 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 17
Number: 2
Pages: 181-188
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Aminoácidos,
Cajanus flavus,
Gandul,
Valor nutritivo,
Análisis organoléptico
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Amino acids,
Cajanus flavus,
Nutritional value,
Organoleptic analysis,
Pigeon pea
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).