Journal: | Boletim do Instituto de Tecnologia de Alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000038341 |
ISSN: | 0366-0281 |
Authors: | Ardito, E.F.G1 Madi, L.F.C Ortiz, S.A Soler, R.M Farah, J.L |
Institutions: | 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil |
Year: | 1980 |
Season: | Abr-Jun |
Volumen: | 17 |
Number: | 2 |
Pages: | 205-228 |
Country: | Brasil |
Language: | Portugués |
Document type: | Artículo |
Approach: | Descriptivo, aplicado |
Disciplines: | Química, Medicina |
Keyword: | Química analítica, Química de alimentos, Metabolismo y nutrición, Microbiología, Embalaje, Leche descremada, Análisis organoléptico, Vida media |
Keyword: | Chemistry, Medicine, Analytical chemistry, Food chemistry, Metabolism and nutrition, Microbiology, Skim milk, Organoleptic analysis, Packaging, Shelf life |
Document request | |