Eficiencia de desinfetantes na reducao da contaminacao bacteriana da alface (Lactuca sativa L.)



Document title: Eficiencia de desinfetantes na reducao da contaminacao bacteriana da alface (Lactuca sativa L.)
Journal: Boletim do Instituto de Tecnologia de Alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000033938
ISSN: 0366-0281
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 18
Number: 2
Pages: 201-226
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Medicina,
Química
Keyword: Bacterias,
Botánica,
Microbiología,
Química analítica,
Química de alimentos,
Coliformes,
Contaminación,
Desinfectantes,
Lactuca sativa,
Lechuga
Keyword: Biology,
Medicine,
Chemistry,
Bacteria,
Botany,
Microbiology,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Coliforms,
Disinfectants,
Lactuca sativa,
Lettuce
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).