Obtención de un producto lácteo modificado con enzimas de Penicillium caseicolum



Document title: Obtención de un producto lácteo modificado con enzimas de Penicillium caseicolum
Journal: Biotecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000175301
ISSN: 0188-4786
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Química, México, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 3
Number: 3-4
Pages: 5-5AL8
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Analítico, experimental
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Hongos,
Bioquímica,
Biotecnología,
Penicillium caseicolum,
Queso,
Enzimas
Keyword: Biology,
Chemistry,
Fungi,
Biochemistry,
Biotechnology,
Penicillium caseicolum,
Cheese,
Enzymes
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).