Condiciones de fermentación que afectan el consumo de 2,3-butanodiona por Saccharomyces cerevisiae



Document title: Condiciones de fermentación que afectan el consumo de 2,3-butanodiona por Saccharomyces cerevisiae
Journal: Biotecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000176683
ISSN: 0188-4786
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma del Estado de México, Facultad de Ciencias Biológicas, Cuernavaca, Morelos. México
2Universidad Nacional Autónoma de México, Instituto de Biotecnología, Cuernavaca, Morelos. México
Year:
Volumen: 3
Number: 1-2
Pages: 14-14FE20
Country: México
Language: Español
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Analítico, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Biotecnología,
Diacetil,
Saccharomyces cerevisiae
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Biotechnology,
Diacetyl,
Saccharomyces cerevisiae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).