La pesquería artesanal del erizo comestible Loxechinus albus (Molina) (Echinodermata, Echinoidea, Echinidae) en la región de Iquique



Document title: La pesquería artesanal del erizo comestible Loxechinus albus (Molina) (Echinodermata, Echinoidea, Echinidae) en la región de Iquique
Journal: Biología pesquera
Database: PERIÓDICA
System number: 000118367
ISSN: 0067-8767
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Católica del Norte, Iquique, Antofagasta. Chile
Year:
Season: Ago
Number: 9
Pages: 23-41
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Biología
Keyword: Biología acuática,
Invertebrados,
Chile,
Iquique,
Erizos de mar,
Loxechinus albus,
Pesca artesanal
Keyword: Biology,
Aquatic biology,
Invertebrates,
Chile,
Iquique,
Artisanal fishing,
Loxechinus albus,
Sea urchins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).