Características físicas y químicas de ajo cosechado en dos estados de madurez y almacenado en condiciones ambientales



Document title: Características físicas y químicas de ajo cosechado en dos estados de madurez y almacenado en condiciones ambientales
Journal: Bioagro
Database: PERIÓDICA
System number: 000262723
ISSN: 1316-3361
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidad Pedagógica Experimental Libertador, Departamento de Educación Técnica, Barquisimeto, Lara. Venezuela
2Universidad Centroccidental "Lisandro Alvarado", Barquisimeto, Lara. Venezuela
Year:
Volumen: 18
Number: 3
Pages: 171-175
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología,
Química
Keyword: Hortalizas,
Fisiología vegetal,
Fitoquímica,
Ajo,
Allium sativum,
Cosecha,
Almacenamiento,
Composición química,
Calidad
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Chemistry,
Vegetables,
Plant physiology,
Phytochemistry,
Garlic,
Allium sativum,
Harvest,
Storage,
Chemical composition,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).