Tiempo de calentamiento y digestibilidad verdadera de aminoácidos en harina de carne para gallos Leghorn



Document title: Tiempo de calentamiento y digestibilidad verdadera de aminoácidos en harina de carne para gallos Leghorn
Journal: Archivos latinoamericanos de producción animal
Database: PERIÓDICA
System number: 000206706
ISSN: 1022-1301
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
2Colegio de Postgraduados, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 8
Number: 1
Pages: 8-12
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Aves de corral,
Nutrición animal,
Pollos,
Aminoácidos,
Digestibilidad,
Harina de carne,
Leghorn
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Poultry,
Broilers,
Amino acids,
Digestibility,
Meat meal,
Leghorn
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).