Valor nutritivo de dietas elaboradas a base de tuberculos y leguminosas consumidas en tres proporciones diferentes



Document title: Valor nutritivo de dietas elaboradas a base de tuberculos y leguminosas consumidas en tres proporciones diferentes
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000059864
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Jun
Volumen: 34
Number: 2
Pages: 315-320
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Medicina,
Agrociencias,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Leguminosas,
Química de alimentos,
Yuca,
Garbanzo,
Nutrición,
Dietas,
Proteínas,
Metionina
Keyword: Medicine,
Agricultural sciences,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Legumes,
Food chemistry,
Cassava,
Cowpea,
Nutrition,
Diets,
Proteins,
Methionine
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).