Utilizacion de la carne deshuesada de pescado en la elaboracion de productos secos



Document title: Utilizacion de la carne deshuesada de pescado en la elaboracion de productos secos
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000063125
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Fac Ciencias, Esc Biologia, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Sep
Volumen: 34
Number: 3
Pages: 500-512
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Analítico, experimental
Disciplines: Medicina,
Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química analítica,
Química de alimentos,
Pesca,
Pescado,
Carne,
Preparación,
Secado,
Alimentación
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Metabolism and nutrition,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Fisheries,
Fish,
Meat,
Preparation,
Drying,
Feeding
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).