Tecnologias apropiadas en alimentos : marco conceptual para su generacion y transferencia en centroamerica y panama



Document title: Tecnologias apropiadas en alimentos : marco conceptual para su generacion y transferencia en centroamerica y panama
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000113699
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Div Ciencias Agricolas Alimentos, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Dic
Volumen: 41
Number: 4
Pages: 475-496
Country: Venezuela
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: ["Te\u00f3rico", "Anal\u00edtico"]
Disciplines: Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología,
América Central,
Panamá,
Alimentos,
Alimentación,
Nutrición
Keyword: Chemistry,
Science and technology,
Food chemistry,
Technology,
Central America,
Panama,
Foods,
Feeding,
Nutrition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).