Sensibilidad de diferentes métodos biológicos para diferenciar valor protéico de algunos alimentos



Document title: Sensibilidad de diferentes métodos biológicos para diferenciar valor protéico de algunos alimentos
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000034097
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Universidade de Sao Paulo, Instituto de Ciencias Biomedicas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Jun
Volumen: 31
Number: 2
Pages: 253-269
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química analítica,
Alimentos,
Digestibilidad,
Valor nutritivo,
PER,
Sensibilidad-metodos
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Analytical chemistry,
Digestibility,
Foods,
Nutritional value,
PER,
Sensitivity methods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).