Prueba preliminar del cultivo de frijol alado (Psophocarpus tetragonolobus) en Guatemala y variación en composición química



Document title: Prueba preliminar del cultivo de frijol alado (Psophocarpus tetragonolobus) en Guatemala y variación en composición química
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000034129
ISSN: 0004-0622
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, División de Ciencias Agrícolas y Alimentos, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Mar
Volumen: 32
Number: 1
Pages: 111-129
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química analítica,
Fitotecnia,
Leguminosas,
Aminoácidos,
Frijol,
Guatemala,
Psophocarpus tetragonolobus,
Composición química
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Analytical chemistry,
Crop husbandry,
Legumes,
Amino acids,
Bean,
Chemical composition,
Guatemala,
Psophocarpus tetragonolobus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).