Obtencao de fracoes proteicas a partir de tortas comerciais de gergelim (sesamum indicum)



Document title: Obtencao de fracoes proteicas a partir de tortas comerciais de gergelim (sesamum indicum)
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000063123
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Simón Bolívar, Div Ciencias Biologicas, Dep Tecnologia Procesos Biologicos Bioquimicos, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Sep
Volumen: 34
Number: 3
Pages: 477-487
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Analítico, experimental
Disciplines: Medicina,
Química,
Biología
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química de alimentos,
Angiospermas,
Sesamum indicum,
Harina,
Alimentación,
Proteínas,
Utilización,
Ajonjolí,
Sesamaceae
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Biology,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Angiosperms,
Sesamum indicum,
Flour,
Feeding,
Proteins,
Utilization,
Sesame,
Sesamaceae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).