Modificacion enzimatica de las proteinas de tortas comerciales de ajonjoli (sesamum indicum, l)



Document title: Modificacion enzimatica de las proteinas de tortas comerciales de ajonjoli (sesamum indicum, l)
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000079149
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Simón Bolívar, Div Ciencias Biologicas, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Dic
Volumen: 34
Number: 4
Pages: 735-748
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Teórico, experimental
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Diagnóstico,
Metabolismo y nutrición,
Enzimas,
Proteínas,
Ajonjolí,
Hidrólisis,
Harinas,
Sesamum indicum
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Diagnosis,
Metabolism and nutrition,
Enzymes,
Proteins,
Sesame,
Hydrolysis,
Flours,
Sesamum indicum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).