Harina de frijol endurecido (Phaseolus vulgaris L.) en la preparación de pan



Document title: Harina de frijol endurecido (Phaseolus vulgaris L.) en la preparación de pan
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000113710
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Centro de Investigaciones Agrícolas Mesa Central, Chapingo, Estado de México. México
2Colegio de Postgraduados, Centro de Botánica, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Dic
Volumen: 41
Number: 4
Pages: 620-630
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Agrociencias,
Medicina
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Leguminosas,
Metabolismo y nutrición,
Frijol,
Harina,
Pan,
Valor nutritivo,
Proteínas
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Medicine,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Legumes,
Metabolism and nutrition,
Bean,
Flour,
Bread,
Nutritive value,
Proteins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).