Harina de Cassia aphylla. Estudio de la composición química y calidad biológica de la proteína



Document title: Harina de Cassia aphylla. Estudio de la composición química y calidad biológica de la proteína
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000034102
ISSN: 0004-0622
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional de San Luis, Facultad de Química, San Luis, San Luis. Argentina
Year:
Season: Jun
Volumen: 31
Number: 2
Pages: 324-336
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina,
Química,
Biología
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química analítica,
Botánica,
Cassia aphylla,
Composición química,
Proteínas
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Biology,
Metabolism and nutrition,
Analytical chemistry,
Botany,
Cassia aphylla,
Chemical composition,
Proteins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).