Formulacion y evaluacion de la calidad proteinica de una harina de mezcla de desechos del fileteado de tiburones y cabezas de camaron



Document title: Formulacion y evaluacion de la calidad proteinica de una harina de mezcla de desechos del fileteado de tiburones y cabezas de camaron
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000079159
ISSN: 0004-0622
Authors: 1



Institutions: 1Instituto de Nutrición de Centroamérica y Panamá, Ciudad de Guatemala. Guatemala
Year:
Season: Mar
Volumen: 35
Number: 1
Pages: 130-147
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Teórico, experimental
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Harinas,
Proteínas,
Tiburones,
Camarón,
Alimentos,
Nutrición,
Aminoácidos
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Flours,
Proteins,
Sharks,
Shrimp,
Foods,
Nutrition,
Amino acids
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).