Factores a considerar en la produccion e introduccion de alimentos de calidad proteinica superior



Document title: Factores a considerar en la produccion e introduccion de alimentos de calidad proteinica superior
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000071799
ISSN: 0004-0622
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Facultad de Farmacia, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Mar
Volumen: 30
Number: 1
Pages: 11-45
Country: Venezuela
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Alimentos,
Producción de alimentos,
Proteína de alta calidad,
Venezuela
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Foods-introduction,
Foods-production,
Protein quality,
Venezuela
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).